May 24, 2013, 2:54 PM

Време не остана 

  Poetry » Love
829 0 0

 

 

 1. И ето, вече време не остана,

     когато аз пред тебе ще застана,

     за първи път сега ще те прегърна,

     за първи път, откакто се завърна! 

 

 2. Страстно ще целувам устните желани,

     бурно ще разкрия чувства премълчани,

     силно аз ще стискам двете ти ръце,

     лудо ще забие моето сърце!

 

 3. Думи две ще кажа, знаеш ги добре,

     "ОБИЧАМ ТЕ" ужасно, моето момче,

     и отново ще прегърна, с тези две ръце,

     чаканият принц на моето сърце!

© Цветелина Тренева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??