Време за губене
Времето е просто една зараза,
с която всички сме обречени.
Годините се губят,
като песъчинки,
а това къде
и с кого,
ще ги изгубиш,
е разликата между това,
да имаш време за губене
и да си си изгубил времето.
В. Динчийски
© Виктор Динчийски All rights reserved.