Истинско убийство...
Ето,
сега е моментът!
Сега, или никога!
Време е за представление!
Ти виждаш ли онези хора,
залегнали в калта,окървавени,-
изплашени до смърт,
в душите им умора...
Ти виждаш ли онези хора?
И ето,
сега е моментът!
Сега, или никога!
Време е за истинско убийство!!!
Ти вярваш ли в онези хора,
повтарящи онези редове
от Новия завет,
пълзящи,
удрящи декора...
Ти вярваш ли в онези хора?
На истината времето изтече.
Сега лежи...
И ето го момента!!!
-Обкръжете я! И стреляйте след моята команда!
....тя е ...мъртва...
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.