Времето
Ти минаваш покрай мен незабелязано,
по твоето лице се стичат
капки падащи от небето
като малки кристали.
През очите ти виждам
летящи птици,
крилата им докосват облаците,
а вятърът ги носи на гърба си.
Слънцето в миг изгрява
и вдишвам първия чист дъх,
слънцето след миг залязва
и аз се унасям във вечността.
© Рада All rights reserved.