Ще мине като филм и този ден.
Различно ще го чувстваме обаче.
Трилър ще е този филм за мен,
че предстоят ми купища задачи.
В събота очаквам моя син,
ръката ми по мъжки да раздруса.
Един за всички, че ми е един.
Пет минути - после в автобуса...
Петминутна среща в този град.
Два месеца за този миг копнея.
Какво ще значи някакъв си свят,
сина си щом да видя ще успея.
Вселената ни има си звезди.
Една звездичка аз си имам само.
Времето към събота лети,
като развято след победа знаме.
© Валентин Йорданов All rights reserved.
Една звездичка аз си имам само."
Да е жива и здрава звездата, че запълва самотата! Харесах!