Mar 11, 2007, 7:11 PM

ВРЕМЕТО ЛИ МЕ ПРЕДАДЕ 

  Poetry
720 0 11
Времето ли ме предаде, тайните ми щом разкри. Толкоз лесно ги раздаде и не ме предупреди. В слепота живях до вчера, днес живея в празнота, след прощалната вечеря с мойта счупена мечта. Ти, приятелю, предател, нож в сърцето ми заби, беше само наблюдател, но не се полакоми...

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??