Nov 1, 2024, 7:17 AM

Времето знае 

  Poetry
46 1 0

Сълзи,сълзи,сълзи...времето знае,

че болката в тебе гори,горчи!

Тъжен си ,самотен сред близки...

не спиш,о от одавна не можеш.

 

Мислиш,кроиш,на надеждата вярваш!?

И защо? Щом сърцето кърви...

магията обич отдавна горчи.

Вятърът листата есенни гони,

а на теб ти трябват уловни патрони.

 

 

Пак е нощ о,Боже, страх ме е вече да спя.

Не искам кошмари в съня си.

А къде да дяна страстта си,таз дето...

буди сутрин небето с надежда?

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??