May 7, 2010, 8:57 AM

Вричане 

  Poetry » Love
747 0 3

Вричане                                                                                 

Ще се превърна в гълъбица бяла, при тебе долетяла.

Ще бъда твоя, прелестна и цяла, в копнежи засияла.

Ще ти загукам нежно, ще закръжа около теб.

Ще следвам вятъра и слънцето, но винаги ще бъда с теб.

                                                                                                  

Ще кацам на едното рамо, ще те докосвам с белите криле

и после, тихо полетяла, ще се изгубя в синьото небе.

Но ще се връщам пак със полъха на вятъра

и ще те галя нежно.

Ще се превърна в твоя падаща звезда,

ще правя всичко в твойте мисли...

Дано да ме усетиш вече ти и, стискайки ме,

да не позволиш да си отида.

Ще падна и ще заблестя в очите ти,

да топлиш с поглед после наш`те хладни дни!


© Дани Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??