Защото си ми всичко, те изплаквам
с последната сълза на листопада,
защото и светът ми е на срички,
аз вярвам, с тебе Господ ме "наказа".
Защото си на дявол продължение,
дори със поглед воплите ми вдишваш,
повтаряше, че нужно е смирение,
а в изгревите огнено ме искаш.
Защото до полуда стисках зъби,
а тайничко целувах те в съня си,
сега е времето да те "осъдя"-
ще бъда с теб, докато спре дъха ти!
Жулиета Великова
© Жулиета Великова All rights reserved.