Връзки.
Скайпове, лица, адреси,
намерения и интереси.
Дай сега да се намесим
в личните хави.
Снимки, коментари, смайлове,
пoлучаваш/пращаш файлове.
Хей, веднага се логни,
онлайн статуса да свети.
Сметка по-добре не си прави,
в чата колко часове
проседял си, без да знаеш
точно за какво.
14октомври09
софия
© Братан All rights reserved.
това е едно от по-тъпите ми стихотворения :-ь