Все някога
.................................................
все някога ще изтърва небесните юзди
и кончето ще трябва да намери нов стопанин
в кутията на спомена ще избледняват дни
животът ще е хаймана и калпазанин
приятелството ще забрави що е чест
и ще покани следващия времегубец
на чашка обич в кръчмата от шест до пет
за да предъвкват пътищата си от хлебец
все някога, но не сега и днес
по кривата пътека вятърът ще се закача
с подковата която чакайки те шепне: "влез!"
и с теб ще поделиме лунната погача
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
а някога с теб ще си поделим и лунната погача..
поздравявам те за този прекрасен стих,
прегръщам те, най-сърдечно..