Все още
Върху стари белези-рани
сърдити травми крещят,
скърцат кокали стари,
уморени мускулите болят.
Пропускат редовно буталата,
амортисьорите разбити,
прескача някъде искрата,
гумите до тел протрити.
Но все още навивам газта,
рогатият механик още ме обича
и за да ме настигне смъртта,
ще трябва малко да потича!
© Алекс учо All rights reserved.