Кой наказа доброто с мълчание!?
И кой на злото даде оправдание?
Че то е силата дето носи доброто.
Създания от мрака изкачат и с вик...
Анатемосват на добрият душата.
Кресливи врани, птици черни...
Помощници на черни сили
надават вик, не търси светлина.
Бъдеще няма, решено е... смърт.
Не бива вече да има,роднини на,Бог.
О майко, ти пиянице самозабравена...
Окултнице, свише избраннице.
Защо се срамиш от Народа Божи...
и вето над Народа наложи!
Къде е вярата твоя... че за благо
Народа свой за други зароби!
© Ангел All rights reserved.