Напред продължаваме
И често съжаляваме
Но малки сме да върнем
И нов живот прегърнем
Забравили за грешките
Извършени от нас грешните
Напред продължаваме
И все така съжаляваме
Кръвта ни е отровена
Мисълта е поробена
Отказваме да вярваме
Не вярваме, че искаме
Застинали, изстиваме
Прокудени, умираме
Напред продължаваме
И все така съжаляваме
© Кефор Потрати All rights reserved.