Jul 4, 2007, 4:56 PM

Всеки ден 

  Poetry
1054 0 3
 

        Всеки ден


Всеки ден мисля за теб,

всеки ден искам да си до мен,

всеки ден виждам лицето ти в лицата на другите,

всеки ден е празен без теб.

Всеки ден очаквам „утре",

за да дойде по-скоро денят,

в който ще си до мен...

Всеки ден...

© Меги Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??