Хей момче, помниш ли, когато каза, че ще сме заедно завинаги?
Е, тогава ти сгреши!
Хей момче, помниш ли, когато каза, че ще ме обичаш вечно?
И тогава ти сгреши!
Хей момче, помниш ли, когато каза, че нашата любов е неизчерпаема?
Но ти отново сгреши!
Хей момче, а помниш ли, когато аз казах, че никога няма да те забравя?
Е, и аз понякога греша!