Jun 29, 2014, 9:35 PM

Всеки има право на щастие 

  Poetry » Love
667 0 4

ВСЕКИ  ИМА  ПРАВО  НА  ЩАСГИЕ

 

На младини човек е така красив

и луда, и гореща глава има,

но той иска да е вечно все щастлив,

макар че на есен се готви за зима.

 

Когато любовта при теб разцъфти,

всичко наоколо става земен рай.

Щом обикне човек и за възрастта

хич не пита, хич и не иска да знай.

 

Когато обикнеш, искаш целия свят

да прегърнеш с всички животинки,

нищо, че си побелял, че не си млад

и доста са вече твойте годинки.

 

Човек може и трябва да се срами,

когато убива и лъже, краде,

когато обича, защо да се крий

дор старец  да  е - друг да не разбере.

 

Любовта - богатство, радост дарява.

Нека бъдем двама - това желая,

животът ни тя нека озарява

в сетни дни с нас да бъде докрая.

 

Под нашето мъдро, грижовно крило

нека децата растат без грижи, в радост

и във нашето скъпо, топло гнездо

да ни радват с' своята сила и младост.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??