всеки инч от теб
нежно изследвам
жаждата расте
а аз я следвам
скоро ще се слеем -
две звезди сияйни
двама ще изгреем
без тайни
в погледа ти свят
сила откривам
не съм вече млад
ти си красива
скоро ще се слеем -
две реки течащи
двама ще се влеем
в океан от жажда
© Кирил Влахов All rights reserved.