Оставете ме да пея и да пия!
Просто оставете ме на мира!
И тази битка аз изгубих...
Съзнания заспали не събудих!
Оставете ме да пея и да пия!
Аз искам лъжата да открия -
тази, дето замазва очите,
на вината, дето спира сълзите...
Оставете ме! Защо за Бога
искате и аз да съм за продан?!
Нямам нищо - всичко ми отнехте!
Сега ме оставете да повехна...
© Боряна Янева All rights reserved.