Звездите са светулки
във тоз безкраен мир.
Със облаци - качулки,
в небето - синкав вир.
Луната осветява
и нощния екран:
във жълто оцветява
и земния ни стан.
С простора се напивам,
но трезвен - сто на сто.
Спокойно аз заспивам
на Божие листо.
© Никола Апостолов All rights reserved.
на Божие листо"
Красив израз.
Хубав уикенд, Никола!