На арената
сцена
живот,
уморена, студена,
покрита със пот
и сол от сълзи,
една жена
стои и безгласно крещи.
А пред нея – цена
и опашка мъже,
потънали в похот,
не признаващи "не".
*****
Вселената рухна със грохот
и Бог я събра
в торбичка за смет,
че отдавна разбра –
Бе погрешен и този проект...
20.02.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.