Всички цветя
Всички цветя ще запазя за тебе,
всички цветя ще ти пратя във дар.
Чакай ме само в безкрайното време,
в тихата улица с обич и жар!
Чакай ме само когато навънка
бавно се спуска над всичко нощта
и във небето отново се вдига
огнена, златна, красива луна!
Толкова тайнствено, синьо и чудно
ще ни намигат в небето звезди.
Ще ме прегърнеш ли силно, безумно
и ще изтриеш ли всички сълзи?
Ще разбереш ли сърцето, което
в тебе открива любов и мечти?
Ще ме дочакаш ли? Тука съм – ето,
малко надежда за мен остави!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.