Mar 19, 2015, 9:07 PM

Всичко 

  Poetry » Love
305 0 0

Всичко, което съм

е голяма каша,

манджа с грозде,

което на лисицата ù е кисело,

но аз ще те опитомя,

аз съм вълчица,

свирепа и хищна,

настървена

да те имам за вечеря.

Можеш да ми бъдеш плячка,

но избрах да те отгледам,

да те превърна

във владетел

на голяма империя –

моята

и след това да се огледам

в теб,

дано се позная…

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??