Искам
устните ти
устните ми
да целуват,
да ме покоряват
с аромат тръпчив
на зряла дюля.
Искам
по лицето си
ръцете ти
да чувствам,
как изпъват
с нежност
бръчките ми
от безсъние.
Тук до теб съм
и няма
да избягам.
Тук и ще остана.
Искам
с теб да бъда.
А моята
любов голяма
е скрита
някъде
дълбоко
в теб.
Живота ми поискай
и него ще ти дам -
давам всичко.
Искам
само теб
и ще те чакам.
Обещавам.
Тук съм днес,
тук и ще остана -
на мястото
на твоята рана.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.