Sep 7, 2012, 2:05 PM

Всичко бе лъжа 

  Poetry » Other
713 0 1

Когато някой те излъже,
усещаш болката в теб.
Когато някой те излъже,
сърцето става като лед.

 

Не можеш да приемеш, че лъжа е
и всичко в теб кърви.
Не можеш да приемеш, че живял си
в нереален свят и в лъжи.

 

И пак прощавам, и пак ти вярвам,
и победената съм аз!
И пак ще плача, и пак ще страдам,
и ще стоя до късен час!

 

Живота пропилях си в лъжи,
не вярвай вече в мен.
Но празното местенце ме боли,
и умирам бавно - ден след ден...

© Христина Юлианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??