Всичко е изкуство,
в този всят на фалш и суета
ни наранява всяко чувство,
в търсене на любовта.
Всичко е изкуство,
дори когато ти се иска да заплачеш,
а умееш сълзите си да задържиш,
в момент на слабост чувствата си да покажеш,
но по-добре е тихо да тъжиш.
Всичко е изкуство,
дори когато си самотен
и за помощ към никой не протягаш ръка,
изкуство е да знаеш,
че си силен да се бориш,
с каквото изненада те животът.
Всичко е изкуство,
дори когато те боли, а се усмихваш,
не разчитай на престорената хорска доброта,
доверие не може всекиму да имаш,
злото ще е вечно в хорските сърца.
© Велина All rights reserved.