Apr 10, 2010, 6:25 PM

Всичко е ясно 

  Poetry » Love
523 0 7

Отдавна, отдавна всичко е ясно.

Обичам те нежно, обичаш ме страстно.

До тебе се чувствам и млада, и жива,

а твоята обич ме прави щастлива.

 

Отдавна, отдавна всичко е ясно.

На чувство велико сме ние подвластни.

От мене ти черпиш и нежност,  и сила,

а в тебе мечтата си аз съм открила.

 

 

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??