да се сливат
мисъл
и намерение
не бива
да си лош
да прикриваш
че неслучих
и в юлска нощ
на един перваз
приключи
всичко между нас
започна
очи в очи анфас
в тих разкош
нарочно
с умисъл
порочно
точно
както не бива
мисъл
и намерение
да се сливат
© Kiddo All rights reserved.