Събудих се и погледнах слънцето.
Как само силно грее то.
Точно както твоята усмивка,
когато си щастлив.
На обед ми бе много горещо
и спомних си как се разгорещявах всеки път,
когато ме целунеше.
Вечерта беше хладна
и спомних си, че и ти си бил често хладен към мен...
Кажи сега, не е ли вярно,
че всичко ми напомня за теб?!
© Веселина Костадинова All rights reserved.