ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
Разбра ли, че живеем в огледален свят?
И всичко се повтаря, но с обратен знак.
Щом някой мъж се подиграе със жена,
и с него ще се случи някога това.
В живота всичко връща се, помни го ти!
Затуй бъди внимателен във тез игри!
Вили Димитрова - liche
02.12.2012 г.
© Вили Димитрова All rights reserved.