Късно се сети за мен!...
Ето ме, вече съм тук,
сега те обичам !
Почакай малко, ти –
влюбения от днес.
Не съм кукла на конци
или марионетка, в твойте ръце.
Обичаш ме от днес за утре. Не така!
Сега е в мен ключа за твоето сърце.
Сега и аз ще играя тази игра,
на котка и мишка. Време е
и аз да те съсипя, както ти мен.
Забравили това?
© princess of the darkness All rights reserved.