Всичко в живота ми си ти!...
Като че пролетта ражда смисъла на сутринта?!
Тази красота притежава и любовта ни вечна...
Като че нощта ни съблича и ни носи радостта?!
Тази ария е възхвала на живота ни-романтична...
Като че тишината оповестава вестта че ти замлъкна...?!
Тази еуфория прекрасна е следата ни човечна...
Като че кафето сутрин носи аромата на нощта любовна...?!
Тази усмивка първа е носителка на хармония дневна...
Като че преследваме звездите и небесната корона?!
Тази битка предопределена е нашата житейска победа...!
Като че ти изричаш с гласа си моите чувства,
Като че аз също изразявам твоите емоции с уста...?!
Тази отдаденост обречена е нашата покана за края на света...!
Като че неразгадаем език ни учи да живеем и да търсим светлината...??
Тази умисъл дълбока на съдбата ни дарява със същината на човека...!!!
Като че някакъв светилник стар изведнъж осветява пътя към безкрайността...?
Тази история красива изглежда е нашият живот наистина...!
Като че преследваме звездите и небесната корона?!
Тази битка предопределена е нашата житейска победа:
Ти си слънцето което ме събужда на зазоряване,
ти си пазителят на моите нощти и виновникът за моето извисяване,
ти си песента, която гали слуха ми, лириката която стопля моето сърце,
ти си моите сезони -лятото и дъжда-това си ти моето време,
ти си моята посока, хоризонт и свят-това си ти севера и юга на моето съществуване,
ти си моят житейски календар-на целувките и прегръдките,
ти си това, което нямам и което имам-цялото ми притежание...!
Всичко в живота ми си ти! –и не само затова обичам те...!
© Лили Вълчева All rights reserved.