Във листопада има красота,
но аз обичам пролетта.
Във листопада има цветове,
но ти си в моето сърце.
И есенното слънце е прекрасно,
но пролетното е живот.
За чувствата ми има място
под синия небесен свод.
Менят се цветовете под небето,
а все така красив си ти!
И пак обичам утрото, което
понася моите мечти.
Във пролетния вятър теб откривам,
а цветовете вън са зов.
Природата чрез теб разбирам
и всичко в мене е любов.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.