Всуе ти копнееш да падна,
всуе ти се мислиш за бог.
Всуе ти жадуваш победа,
когато очаква те смърт.
Ти знай, че съм войнствен тракиец
(с ромфея желязна в ръце),
а ти си слаб елин-страхливец
(с напразни химери в сърце).
© Андрей Андреев All rights reserved.