Хей ти - по пижамата
и рошава коса,
красива си!
Точно така - с усмивка,
сънена и без грим,
с подпухнали очи,
прекрасна си!
Със смеха си, който криеш,
кецовете, които обичаш
и тениската, която ми крадеш,
невероятна си!
Хей, слушай - не пести
захарта в кафето си,
усмивките на устата си
и целувките по душата ми.
Точно така ще те обичам...
... всяка сутрин!
© Емилия Йорданова All rights reserved.