Втора среща
Върви напред по пътя,
да се обръщаш ти не смей.
И само вятъра в усоя
чувствай... повей, повей…
И недей страда отново ти
за нашата раздяла.
Живота свой завърти
и недей за нищо съжалява.
Защото много скоро, знай,
в някой от ония дни,
щастлив ще се обърнеш
и ще зърнеш мене ти.
Нещо в мен и теб, може би,
за стари чувства, отдавна отлетели,
ще си спомни, ще се разтупти,
ще видиш блясък в моите очи.
Знам, знам, че те прогоних,
знам, че и двамата раних.
Ала чуй, не ме вини…
Виж, съдбата пак двама срещна ни!
В очите миналото недей търси,
Сега за нова страст готови са сърцата.
По-изстрадали сме, по-добри
и пак лети, танцува наново влюбена душата.
© Анонимна All rights reserved.