Jun 22, 2016, 8:59 PM

Вулкан 

  Poetry » Love
242 0 0

Дай ръката си,

нека танцуваме по ръба на вулкана,

за нас е все още вечер,

но вече е ден за останалите.

И всеки път, когато се будя

до усмивка, ръка, щастие, смело,

ми се иска да кажа...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??