Аз вярвам че животът ни -
определен е...
Да бъдем туй което сме.
Да чувстваме и плачем,
но също и да страдаме-
затуй че хора сме!
А Бог ни е обикнал -
нас такива...
-Когато вярата изгубиш?
Когато тръгнеш по ръба!
Когато в себе си пораснеш...!
Тогава идва ти ума.
Порастваш ти за часове...
Но в тебе нещо се пречупва?
Сърце ,любов и топлина -
превръщат се във
истина горчива...
-Превръщат се в една -
съдба, душа ранима.
-Аз вярвам че животът ни -
определен е...
Да бъдем туй което сме...?
Смелчаци хвърлящи -
се в боя...
Или разумни, търпеливи,
тихи хора...?
Готови те за себе си да изгорят...
© Ангел All rights reserved.