Dec 16, 2015, 9:33 AM

Вяра 

  Poetry
252 0 0

Има една пътека,

скрита зад много измами.

Има една надежда

зад лабиринта от грешки,

има една посока

към щастието  човешко,

към нещата мечтани

и това е Вярата,

облечена в бяло….

 

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??