Трябва в доброто да се вярва,
в противен случай си загубен ти,
да се бориш докрай трябва,
могат да се сбъднат твоите мечти.
Винаги за теб път има,
освен ако сам не се предадеш,
да, той труден е за мнозина,
но не бива на паника да се поддадеш.
Когато си в парка, в планината,
виж каква красота Бог е създал,
от теб зависи дали светлината
в живота си ще си видял!
© Георги All rights reserved.