Дишам, значи съществувам?
- Да!
Не е вярно, че нищо не струвам!
От плът и кръв съм, точно както теб,
и обичам живота, колкото и да е не лек.
Отричам смъртта и мразя лъжата,
защото тя погубва човека и душата.
В слънцето съм влюбен
и в сърцето ми е ден,
и в речника ми не съществува думата "студен".
Всеки ден, щом се зазори,
любовта изгрява и огънят в мен гори!
Ненавиждам завистта и мразя лъжата,
защото тя погубва сърцето и душата.
Вярата ми е една!
В живота и неговата красота.
Вярвам в утрешния ден.
Дори мрачен да бъде и студен,
зная, че след това
ще настъпи отново пролетта!
И усмивки ще дарява тя,
и отново празник ще бъде за моята душа!
© Митко All rights reserved.
Усмихна ме, накара ме и в днешния ден да си повярвам.
В този момент биХ си казала само:...Вдигни очи!
Поздравления!