С тънки пръсти
вярата рисува
по стените на страха,
с шарените
цветове-надежди,
най-красивата мечта...
С топли устни
споменът целува
разноцветна истина-дъга.
Облаци-лъжи
си тръгват тихо
под ръка с дъжда...
© Веселка Стойнева All rights reserved.