May 31, 2007, 8:41 AM

Вярна, предана и силна 

  Poetry
534 0 6
Днес аз си мисля за теб.
С любов и безумен копнеж.
Ти ме направи истинска жена.
Май никога не съм ти казвала благодаря!
Имаше доста пречки и лъжи,
но без тях не може, нека малко и да ни боли.
Така осъзнаваме колко държим един на друг.
Така аз знам, че винаги ще бъдеш тук.
Сърцето ми ще експлодира в твоите ръце,
а когато си заминеш, то се разсича на две.
Любовта ти крепи ме. Прави ме по-добра.
Нека да премахнем лъжите, за да оцелее обичта.
Сега те няма, но аз те чакам: вярна, предана и силна.
Обичаш ме, обичам те и любовта ни е всесилна.


      "Любовта възвишава великите души" Шилер

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??