Jun 4, 2007, 9:44 AM

Вярвай ми 

  Poetry
556 0 4
Тзи сутрин очите ми изплакаха
толкова много сълзи.
Птичките с мен проплакаха
тъжовни песни от зори.
Трябва да ми имаш повече вяра.
Вярвай ми. Не съм лъжовна жена!
Преди това са те мамили, зная,
но вярвай в мойте думи и дела.
Аз няма да те измамя,
знаеш, че не мога така.
Любовта щом присъства,
лъжата остава настрана.
Вярвай ми, недей се поболява да мислиш -
аз съм твоя жена.
Вярвай ми и ще успееш да премахнеш
дявола от своята душа.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??