Вярвам ти!
Както вълните вярват в брега,
както тревата вярва в дъжда,
както нощта вярва в деня.
Вярвам ти...
Вярвам ти!
Както зимата вярва в пролетта,
както тъгата вярва в радостта,
както мигът вярва във вечността.
Вярвай ми!
© Пламен Константинов All rights reserved.