Праведно трябва да живееш,
пътеката към доброто не е лека,
но повтаряй си, че ще успееш,
вярата отделя звяра от човека.
Не се отчайвай при среща със зло -
то е силно, но не непобедимо,
помни, че с воля и пот на чело
доброто за теб е постижимо.
© Георги All rights reserved.