Вярваш ли, че любовта я има,
вярваш ли в нереалните неща.
Искаш ли да си щастлива,
да откриеш нейде любовта.
Можеш ли да го забравиш,
да спасиш се днес от гибелта,
да изправиш се и преродиш се,
да намериш път в нощта.
Можеш ли да си щастлива,
щом сама си сред тълпа,
да усмихваш се щастливо,
щом сломена пак е твоята душа.
© Валя Митова All rights reserved.