Вятър
Със вятъра се гоня
многократно,
разпръсква всички мои стихове
на прах,
побягнала, пресрещам го
да ги откупя,
листата мои,
моя страх.
А той ги сплита
във косите ми
и пак ги взима
в лудия си бяг,
как бих достигнала
ги само,
открадна ми крилете пак.
© Триб Трибс All rights reserved.