Apr 22, 2016, 9:30 PM

Вятърничаво 

  Poetry
458 0 2

Към мен протягат топли длани
различно ярки мъжки светове,
а аз прегръщам треви разлюляни,
усмихвам облаче, флиртувам с ветрове.

 

Защото съм вятър със солени крила,
слънчеви искри в разпиляна коса,
не понасям огради, неподвижни стъбла.
Ветрея на воля... Ако си вятър, ела!

© Мария Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??