Вятърът ли те отнесе
някъде в безкрая?
Даже и не знам къде си,
кой си - пак не зная...
Със апломб превръщаш всичко
в тайнствено вълшебство...
Чудно ли е, че обичам
мисълта за тебе?
Ако все пак се завърнеш
нейде от безкрая,
влез в сърцето ми бездънно
без дори да зная...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
Поздрави от мен.